Пошкоджена цивільна інфраструктура: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян у Харкові та Харківській області

10:14  |  10.01.2024
Пошкоджена цивільна інфраструктура: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян у Харкові та Харківській області

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом 9 січня військові рф завдавали удари по Харкову та населеним пунктам Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Ввечері окупанти обстріляли Харків ракетами С-300. Пошкоджений дитячий лікувальний оздоровчий центр. Зруйновані будівлі установи та пошкоджена територія закладу.

У селищі Слобожанське Харківського району пошкоджені опори ліній електропередач, будівля селищної ради та прилегле приміщення.

Також росіяни завдавали удари по селах Уди, Веселе Харківського району, Вовчанськ, Мала Вовча Чугуївського району, Куп’янськ, Іванівка, Піщане Куп’янського району та інших населених пунктах.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: