Поліція задокументувала наслідки обстрілу російськими військовими житлових районів Харкова та області

14:49  |  09.09.2022
Поліція задокументувала наслідки обстрілу російськими військовими житлових районів Харкова та області

Фото: hk.npu.gov.ua

В ніч з 8 на 9 вересня окупанти атакували Салтівський та Київський район Харкова, а також Чугуївський район Харківської області. Є загиблі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Ввечері 8 вересня окупанти з реактивних систем залпового вогню атакували приватний сектор у Київському районі Харкова. Померла жінка. Пошкоджені будинки мирних мешканців, в будівлях вибиті вікна. Також пошкоджена газова труба та зруйнований гараж.

8 вересня близько 21:00 рф здійснила ракетний удар по житловим кварталам Чугуєва. Померла жінка. О 03:00 окупанти також атакували місто. Внаслідок влучання пошкоджені господарські будівлі, житлові будинки та заклад харчування. У будівлях вибиті вікна, розбиті фасади, постраждав дах в одному з приватних житлових будинків.

Вночі 9 вересня поліцейські зафіксували обстріл Салтівського району. Зруйнована триповерхова адміністративна будівля.

На місцях подій співробітники слідчо-оперативних груп, криміналісти, спеціалісти вибухотехнічного управління провели огляди, задокументували злочини, вилучили речові докази.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: