Поліція з’ясовує обставини трьох ДТП у Харківському районі

13:56  |  04.01.2023
Поліція з’ясовує обставини трьох ДТП у Харківському районі

Фото: hk.npu.gov.ua

Одна людина загинула, ще четверо громадян отримали травми. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

4 січня о 8:30 на автошляху «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» на 18км+500м водій автомобіля «КІА-К5», рухаючись зі сторони проспекту Гагаріна у напрямку селища Покотилівка, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «Opel – Meriva».

Від удару «КІА-К5» з’їхав у кювет. 33-річний водій транспортного засобу отримав травми, не сумісні із життям, та помер на місці. 30-річного водія іншого автомобіля госпіталізували до лікарні.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна аварія на трасі М-18 сталася між автомобілями «Toyota Сamry» під керуванням 62-річного водія та «Mercedes Benz A160» під керуванням 35-річного чоловіка. Троє пасажирів транспортного засобу «Mercedes» отримали травми. Їх госпіталізували до харківської лікарні.

Також на автошляху зіштовхнулися автомобілі «Skoda Octavia» та «Lada». Ніхто з громадян не постраждав.

Працівники поліції проводять огляди місць подій. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: