Поліцейські виявили розважальний заклад у Харкові, де влаштовували закриті вечірки для підлітків

11:11  |  18.07.2023
Поліцейські виявили розважальний заклад у Харкові, де влаштовували закриті вечірки для підлітків

Фото: hk.npu.gov.ua

У клубі здійснювали продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, а також тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

16 липня правоохоронці провели заходи щодо перевірки нічних клубів, кафе, барів, які розташовані на території Шевченківського району Харкова.

Правоохоронці виявили розважальний заклад, який влаштовував закриті вечірки для підлітків, де продавали алкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім.

Щодо особи, яка здійснювала продаж, поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також до адміністративної відповідальності притягнули батьків неповнолітніх за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: