Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності батьків дитини, яка пошкодила дитячий майданчик в місті Чугуєві

18:02  |  27.08.2024
Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності батьків дитини, яка пошкодила дитячий майданчик в місті Чугуєві

Фото: hk.npu.gov.ua

Хлопець на одному з місцевих дитячих майданчиків пошкодив дерев’яні інсталяції та спортивне обладнання. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Подія сталася 22 серпня. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили, що до пошкодження дитячого майданчика причетний 13-річний місцевий хлопець, який того дня перебував у парку відпочинку разом зі своїми друзями.

Щодо батьків порушника ювенальні поліцейські Чугуївського районного управління поліції склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці направлять протокол до суду на розгляд та прийняття рішення.

З 12-річним хлопцем, 14-річною дівчиною, які перебували разом з порушником, та їх батьками провели профілактичну бесіду.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: