Поліцейські Харкова розшукали неповнолітню дівчину

15:30  |  28.03.2023
Поліцейські Харкова розшукали неповнолітню дівчину

Фото: hk.npu.gov.ua

Харків’янка знаходилася у знайомого хлопця. Протиправних дій щодо неї не скоєно. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

27 березня о 21:48 до Харківського РУП № 2 звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила про зникнення 16-річної доньки. Востаннє вона з нею спілкувалася ще минулого дня. Телефоном дівчина повідомила, що заночує у подруги.

Через деякий час матір зателефонувала донці, але її телефон був вимкнений. Вдома вона також не з’явилась. Жінка почала пошуки самостійно, але потім звернулася до поліції.

«На розшук дитини негайно був орієнтований особовий склад райуправління. Працівники кримінальної поліції, інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції системно перевіряли прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитували громадян щодо встановлення можливих свідків», — повідомили в поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцеперебування зниклої. Увесь цей час вона перебувала у свого знайомого, а телефон вимкнула.

Поліцейські повернули неповнолітню додому та провели з нею та родиною профілактичну бесіду.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: