Поліцейські Харківщини задокументувати наслідки ворожих обстрілів Куп’янського та Чугуєвського районів, є постраждалий

11:03  |  13.02.2023
Поліцейські Харківщини задокументувати наслідки ворожих обстрілів Куп’янського та Чугуєвського районів, є постраждалий

Фото: hk.npu.gov.ua

Минулої доби в зоні вогневого ураження опинилися населені пункти, які розташовані поряд із кордоном. Окупанти били по мирному населенню з артилерії та мінометів. Серед мешканців є постраждалий. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Упродовж дня під ворожий вогонь потрапляли місто Вовчанськ та смт Дворічна. У Вовчанську через обстріл постраждав місцевий мешканець 1976 року народження. Пошкоджень зазнали приватні будинки, господарчі споруди та лінії електромереж.

Протягом доби військові рф завдавали удари по населених пунктах Куп’янщини. У місті Куп’янську в результаті вибухів снарядів зруйновано більше десятка житлових будинків. Вибухова хвиля знесла паркани, вибила вікна та зруйнувала дахи.

12 лютого ворог обстріляв село Новоосинове Куп’янського району. Внаслідок атак противника пошкоджень зазнало приватне домоволодіння.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: