Пограбував кіоск у Немишлянському районі Харкова: слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину

12:35  |  17.07.2023
Пограбував кіоск у Немишлянському районі Харкова: слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисником виявився 38-річний раніше судимий харків’янин. Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

12 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що по Салтівському Шосе в торговельному кіоску невідомий чоловік заволодів грошима з каси в сумі 2500 гривень. Заявниця надала поліцейським детальний опис зловмисника.

Слідчі відділу поліції № 2 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вилучено відеозапис з камери відеоспостереження, на якому виявлено особу, зовнішність якого який збігається з описом, який надала потерпіла.

В ході проведення оперативних заходів співробітники Управління карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний раніше судимий чоловік.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєння грабежу чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: