Под Харьковом подожгли машину местного депутата (фото)

11:30  |  27.08.2018

Фото: Anatoly Bangen/Facebook

В Дергачах попытались сжечь автомобиль депутата Дергачевского районного совета Анатолия Бангена. Об этом депутат написал на своей странице в Facebook вчера, 26 августа.

«Шановні мешканці Дергачівщини! Мабуть ми знову повертаємося в 14-ті роки коли на Харківщині сепаратисти та колоради палили автомобілі громадянам які відстоювали суверенитет України. Вчора приблизно о 22 годині було вчинено підпал мого автомобіля, лише завдяки тому ,що в мене в гостях були мої друзі , нам вдалося затушити пожежу до приїзду пожежників. Авто стояло на вулиці і мимо проходили громадяни а також діти. По щасливому збігу обставин не взірвався паливний бак та нікого з людей не було поблизу автомобіля», — написал Бангена.

Фото: hk.npu.gov.ua

Депутат связывает поджог машины с его гражданской позицией.

«За те ,що я порушив питання за неякісне асфальтування дорожнього покриття по вул. Кооперативна де вкрадено гравій 90% , бітумну емульсію взагалі не розливали і корито під гравій також ніхто не рив. Згідно пректу порушині всі норми. Тому в нас такі неякісні дороги. 2,5 роки я борюсь з поборами по школах та дит- садках, вдалося перекрити схеми в лікарні з ренгенами, узо ліками ,тощо також владі не подобається ,що в морзі тіло усопшого можна забрати безкоштовно і по закону ( бо кошти які вони вимагають стали менше потрапляти до кишень чиновників», — пишет Анатолий.

Шановні мешканці Дергачівщини ! Мабуть ми знову повертаємося в 14-ті роки коли на Харківщині сепаратисти та колоради …

Опубліковано Anatoly Bangen Неділя, 26 серпня 2018 р.

По информации полиции, по адресу выезжали работники полиции и спасатели. По факту происшествия следователем открыто уголовное производство по ч. 2 ст. 194 (умышленное уничтожение или повреждение имущества) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от 3 до 10 лет. Следственные действия продолжаются.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: