Поблизу багатоповерхівки на Салтівці сталася стрілянина

13:59  |  30.08.2023
Поблизу багатоповерхівки на Салтівці сталася стрілянина

Фото: hk.npu.gov.ua

37-річний харків’янин під час сварки з сусідом почав стріляти зі стартового пістолета та нецензурно лаятись. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

У квітні до поліції надійшов виклик про те, що у Салтівському районі міста Харкова біля однієї з багатоповерхівок невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння здійснює постріли та нецензурно лається.

Після прибуття на місце події встановлено, що у 37-річного харків’янина виник побутовий конфлікт з 27-річним сусідом. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисник дістав з сумки сигнальний пістолет та здійснив чотири постріли у бік вікон помешкання свого опонента.

Потім він відбіг від під’їзду, вставив новий магазин у пістолет та здійснив ще чотири постріли. Як з’ясувалося потім, пістолет був споряджений шумовими (холостими) патронами.

Поліцейські затримали чоловіка та вилучили у нього речові докази.

Слідчі Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: