Побив пенсіонера і забрав 2500 гривень: на Харківщині затримали зловмисника

16:22  |  06.06.2023
Побив пенсіонера і забрав 2500 гривень: на Харківщині затримали зловмисника

Фото: hk.npu.gov.ua

Невідомий прослідкував за літнім чоловіком і увірвався до його оселі. Вихопив гроші з барсетки, побив літню людину і втік. Поліцейські того ж дня затримали грабіжника. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

5 червня до Чугуївського районного управління поліції із повідомлення про грабіж звернувся 73-річний чоловік. Він розповів, що до його помешкання увірвався невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження та відібрав гроші.

Поліцейські встановили, що в селищі Есхар зловмисник побачив дідуся на вулиці та прослідкував за ним до квартири та постукав у двері. Коли 73-річний чоловік відчинив, чоловік забіг до оселі, забрав з барсетки господаря гроші у сумі 2500 гривень. Після зауважень і опору потерпілого, зловмисник двічі ударив його кулаком по голові та втік.

Працівники Чугуївського районного управління поліції встановили особу нападника та того ж дня затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився 32-річний раніше судимий місцевий мешканець.

Поліцейські вилучили у підозрюваного частину викрадених грошей та повернули літньому чоловіку. Другу частину чоловік встиг витратити на власні потреби.

6 червня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: