Після зими дороги в Харкові будуть приведені до ладу

14:08  |  16.02.2024
Після зими дороги в Харкові будуть приведені до ладу

Фото: city.kharkiv.ua

На основних магістралях міста Харкова дорожники зараз проводять лише поточні ямкові ремонти. Про це повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий.

Він розповів, що за останні два роки дороги в місті були сильно пошкоджені через те, що ними пересувалася важка техніка. Втім, дорожні служби все ж намагалися проводити поточний ремонт.

«Але цієї зими були ще й різкі перепади температури, особливо переходи через нульову позначку. А це дуже руйнує дорожнє покриття. До того ж зараз асфальтобетонні заводи зупинені, бо укладання асфальту проводиться тільки при температурі вище 10 градусів тепла, тому зараз ці роботи не проводяться», — зазначив Дмитро Липовий.

За його словами, сьогодні ямковий ремонт виконується за допомогою литого асфальту, який виробляється у дуже малих кількостях і використовується як тимчасовий ремонтний матеріал у місцях, що були пошкоджені найбільше. Але після закінчення зими й встановлення оптимальної температури повітря ремонти доріг проводитимуться повною мірою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: