Підпалив позашляховик: у Харкові затримали зловмисника

16:24  |  16.03.2023
Підпалив позашляховик: у Харкові затримали зловмисника

Фото: hk.npu.gov.ua

Вогонь також пошкодив сусідній припаркований мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter». Постраждалих немає. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

15 березня близько 00:40 на спецлінію «102» надійшов виклик, що біля СТО по вулиці Автострадна набережна горить припаркований позашляховик «Mitsubishi Pajero». На місце події оперативно прибули співробітники слідчо-оперативної групи та рятувальники.

За словами очевидців, невідомий облив рідиною та підпалив припаркований автомобіль. Поліцейські опитали ймовірних свідків та переглянули відеозаписи з камер спостережень, які встановлені у місці вчинення злочину.

У ході детального відпрацювання території Салтівського району оперативники Харківського районного управління поліції № 2 спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановили особу зловмисника.

Палієм виявився 45-річний харків’янин, який тимчасово проживає у гаражному кооперативі.

Під час санкціонованого обшуку за місцем його тимчасового проживання виявлено одяг та знаряддя вчинення злочину. Вилучені речі та предмети направлено на експертне дослідження.

Слідчим відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання відносно останнього запобіжного заходу у вигляді

тримання під вартою.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: