Підпалили автівку військовослужбовця у Харкові: двох зловмисників затримали одразу після скоєння злочину (відео)

16:05  |  02.08.2024
Підпалили автівку військовослужбовця у Харкові: двох зловмисників затримали одразу після скоєння злочину

Фото: hk.npu.gov.ua

За знищення транспортного засобу палії мали отримати грошову винагороду у сумі 40 тисяч гривень. Натомість їм загрожує реальний термін – до 10 років ув’язнення. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

1 серпня близько 2:15 до поліції надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Jeep grand Cherokee, який належить військовослужбовцю.

Під час відпрацювання виклику поліцейські виявили двох чоловіків, які бігли у зворотній бік від місця події. Ними виявилися мешканці Харкова 30 і 47 років, один з яких неодноразово засуджений за скоєння майнових злочинів. При собі вони мали запальну суміш.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі відділу поліції № 2 Харківського районного управління № 1 ГУНП в Харківській області за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури Харкова повідомили правопорушникам про підозру у вчиненні злочинів за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 1 ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) Кримінального кодексу України.

Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: