Підбірка актуальних товарів для кожного харків’янина на літо 2023 року

13:24  |  29.06.2023
Новости компаний

Хіба можна уявити кращий час для реалізації своїх планів, ніж літо? Адже саме в цю пору року ми плануємо відпочинок, фізичні активності, саморозвиток, вивчення нових мов та налагодження здорового раціону. І це далеко не повний список, та й ви самі про це знаєте. І сьогодні ми пропонуємо вашій увазі надійного помічника у купівлі всього найпотрібнішого, щоб влаштувати собі найкраще літо: онлайн магазин у Харкові Венкон.

Техніка на будь-який смак у Венкон

Ви можете не повірити нам, але тисячам задоволених покупців можна довіряти! Адже саме вони формують наші пропозиції у вашому місті, якими сьогодні ми поділимось. Це товари для вас та для дому, що будуть незамінними цього літа.

Стельовий вентилятор Soler&Palau HTB-140 RC

Надзвичайно потужний та практичний стельовий вентилятор, що підійде навіть для приміщень з великою площею, адже здатен переміщувати великі потоки повітря по вертикалі. Навіть у найспекотніший літній день ви можете насолоджуватись комфортною температурою разом з цим вентилятором.

Соковитискач Sencor SJE1055SS

Потужний та стильний соковитискач підійде для будь-якого інтер’єру та для будь-таких завдань: овочі, зелень та фрукти — готувати корисні вітамінні коктейлі стало максимально просто. Що означає, що вести здоровий спосіб життя можна без зайвих зусиль.

Мийка високого тиску Bosch UniversalAquatak 135

Незамінний девайс для щасливих власників бруківки на дачі, бетонних сходів та терас, адже це один з найкращих способів ретельно їх відмити. Компактна мийка високого тиску, що оснащена колесами та ручками для комфортного переміщення, має режим піни та систему автоматичної зупинки.

Газонокосарка Bosch Rotak 32

Хіт сезону: електрична газонокосарка, яку полюбите ви і ваші сусіди, адже рівень шуму в неї значно нижчий, порівняно з іншими моделями. Надійна помічниця, вагою менше 7 кг, що впорається з ділянкою до 150 квадратних метрів. Просте управління, ручне регулювання висоти лез та міцний нержавіючий корпус — ідеальний дачний комплект.

Насос Optima JET100

Потужний поверхневий насос для перекачування води, що дуже допоможе на дачі: в організації водопостачання, автоматичних систем поливу та зрошувальних систем для саду та городу. Обладнаний системою захисту від перегріву, тож йому потрібно мінімум вашого часу, а ви матимете більше часу для себе.

У Венкон — найкращі літні товари, а ціна гаряча, як саме літо.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: