Під постійними обстрілами: на Харківщині слідчі кожного дня фіксують наслідки ворожих атак

11:55  |  08.02.2023
Під постійними обстрілами: на Харківщині слідчі кожного дня фіксують наслідки ворожих атак

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом минулої доби окупанти неодноразово відкривали вогонь по містах та селах прикордонних районів, завдали ракетного удару по Харкову. Серед місцевих жителів є загиблі та постраждалі. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Близько 23:00 окупанти вдарили керованими зенітними ракетами С-300 по центральній частині Харкова. Постраждали Київський та Шевченківський райони міста.

Пошкоджень зазнав об’єкт цивільної промисловості, виникла пожежа. Також зафіксовано влучання ракет на територію Центрального парку. Ніхто з громадян не постраждав.

Упродовж 7 лютого противник обстрілював з танків, мінометів та артилерії громади Чугуївського, Харківського й Куп’янського районів.

Ворог вів прицільний вогонь по цивільних об’єктах в селах Стариця, Стрілеча, Червона Зоря, смт Дворічна, Вільча, Козача Лопань, містах Вовчанськ та Куп’янськ.

У Вовчанську внаслідок обстрілів загинула літня жителька міста. До лікарні із травмами було госпіталізовано 16-річну дівчину.

Минулої доби внаслідок обстрілів пошкоджено 11 приватних домоволодінь, господарчі споруди, приміщення підприємства, медичного закладу, 10 гаражів та автомобілі.

У селі Тимофіївка через вибухи снарядів значних пошкоджень зазнали об’єкти інфраструктури та приватний сектор.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: