Під час Великодніх свят поліція Харківщини працюватиме у посиленому режимі (відео)

14:09  |  14.04.2023
На выходных полиция Харьковщины будет работать в усиленном режиме

Фото: hk.npu.gov.ua

За охороною публічного порядку слідкуватимуть до 1600 поліцейських. 15 та 16 квітня у Харкові та області відбудуться заходи з нагоди Великодня. Богослужіння проводитимуться у 220 храмах. Очікується, що участь у цих заходах візьмуть близько 35 тисяч громадян.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко в ефірі Суспільного мовлення повідомив, що ситуація на Харківщині напружена, але цілком контрольована.

Він нагадав, що на сьогодні близько 2% території Харківської області окуповано ворогом, там тривають бойові дії. І це впливає на всю обстановку в області.

«Поліція повністю контролює всю ситуацію. Ми готові до будь-яких подій і до будь-яких дій ворога», — запевнив Володимир Тимошко.

Очільник поліцейського главку повідомив, що кожного дня на охорону громадського порядку заступають до 1200 поліцейських. На Великодні свята кількість особового складу буде збільшена на 450 поліцейських.

«Це вибухотехніки, які будуть постійно чергувати, кінологи, слідчо-оперативні групи, бійці спеціального призначення», — додав Володимир Тимошко. — Поліція Харківської області з першого дня воює, ми вміємо це робити, знаємо, як це робити. У разі необхідності готові до будь-яких дій. Сподіваємося, що свята пройдуть спокійно та мирно».

Щоб уникнути великих скупчень людей під час Великодніх свят, поліція просить громадян утриматися від відвідування храмів. Нагадуємо, що комендантська година діє з 23-00 до 5-00 години ранку. В цей час забороняється перебування на вулицях та в інших громадських місцях, а також рух транспортних засобів.

Також через високу мінну небезпеку поліція нагадує про заборону відвідування кладовищ.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: