Під час обстрілу в Безруках, Дергачівської громади, загинула 8-річна дівчинка — Синєгубов (відео)

18:43  |  21.06.2022
Під час обстрілу в Безруках, Дергачівської громади, загинула 8-річна дівчинка - Синєгубов

21 червня вдень ворог масовано обстрілював житлові райони Харкова. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Загинули — 4 мирних жителі. За попередніми даними, поранено 11 людей. Ще 3 мирних мешканці загинули внаслідок обстрілу села Уди Золочівської громади», — повідомив Синєгубов.

Під час обстрілу в Безруках, Дергачівської громади, загинула 8-річна дівчинка. Її мати отримала поранення. За весь час повномасштабної війни від рук окупантів на Харківщині загинули уже 43 дитини. Ще 130 дітей отримали поранення. На жаль, ці цифри зростають.

«Те, що робить зараз Росія на Харківщині – це військовий злочин. Окупанти цілком усвідомлено б’ють по житлових районах, де немає жодних воєнних об’єктів. Це справжній тероризм проти мирного населення. Але харків’ян не залякати. Росіяни уже програли битву за Харків і зараз, тероризуючи мирне населення, вони готуються до реваншу. Але у них немає жодних шансів захопити наше місто. Наші військові добре підготовлені, вмотивовані та готові до будь-яких планів агресора. Росія відповість за кожен свій злочин на українській землі», — йдеться в повідомленні Синєгубова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: