Під час масштабної повітряної тривоги росіяни влучили об‘єкт критичної інфраструктури в Харківській області — Синєгубов

17:14  |  14.01.2023
Російські окупанти завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі в Ізюмському районі - Синєгубов

Фото ілюстративне

Близько 16:00 на Харківщині під час масштабної повітряної тривоги зафіксовано два «прильоти» ворожих ракет в об‘єкт критичної інфраструктури. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Наразі застосовуються аварійні відключення світла. На місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється», — повідомив голова ХОВА.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що одразу після закінчення повітряної тривоги всі комунальні та енергетичні служби Харкова почнуть роботу по відновленню світло-, тепло- та водопостачання міста.

«У місті працює тільки наземний транспорт — ми задіяли схему автобусних маршрутів на випадок відключення електроенергії, які дублюють основні магістральні маршрути трамваїв та тролейбусів. Прошу всіх зберігати спокій. У Харкові відкриті пункти Незламності, де у разі необхідності ви можете зарядити свої мобільні телефони, зігрітися, випити гарячі напої. Ми подолаємо і цей виклик!! Вистоїмо і обов’язково Переможемо!! Ми — разом! Ми — харків‘яни!!!», — повідомив Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: