Переправляли через державний кордон чоловіків призовного віку: правоохоронці Харківщини викрили групу зловмисників

10:52  |  06.03.2023
Переправляли через державний кордон чоловіків призовного віку: правоохоронці Харківщини викрили групу зловмисників

Фото: hk.npu.gov.ua

Вартість послуги складала 5 тисяч доларів США з необхідністю попереднього внесення авансу у розмірі 500 доларів США на банківську картку одного з учасників злочинної групи. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

До поліції надійшла інформація про те, що 27-річний чоловік та 49-річна жінка, діючи в групі з невстановленими особами, організовують незаконне переправлення чоловіків через державний кордон України в районі селища Солотвино Тячівського району Закарпатської області в обхід міжнародного пункту пропуску «Солотвино».

У ході досудового розслідування встановлено ще одного організатора — 33-річного харків’янина, на картку якого надходили грошові кошти за переправлення осіб до Республіки Молдова.

3 березня під час проведення спеціального слідчого експерименту працівниками відділу поліції № 2 ХРУП № 3 спільно з ТУ ДБР в Полтавській області та прокурорами Новобаварської окружної прокуратури на території селища Вашківці Чернівецької області на відстані 3 км до державного кордону України та Республіки Молдова затримані 22 і 29-річні чоловіки, які безпосередньо повинні були здійснити переправлення особи через кордон.

Зловмисники затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: