Олексій Резніков у Харкові вручив відзнаки правоохоронцям, волонтерам, комунальникам, які з перших днів війни тримають тил

17:03  |  23.07.2022
Олексій Резніков у Харкові вручив відзнаки правоохоронцям, волонтерам, комунальникам, які з перших днів війни тримають тил

Фото: kharkivoda.gov.ua

З робочим візитом Харківщину відвідав міністр оборони України Олексій Резніков. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Міністр зустрівся із військовими, відзначив їхній професіоналізм та мужність в обороні Харкова та області. Вручив відзнаки правоохоронцям, волонтерам, комунальникам, які з перших днів війни міцно тримають тил.

«Очільник міністерства на власні очі побачив наслідки російської агресії на Харківщині: зруйновані житлові будинки, адмінбудівлі та інша виключно цивільна інфраструктура. Ці військові злочини черговий доказ того, що у боротьбі з агресором має об’єднатися вся європейська спільнота. Міноборони на своєму рівні робить все, аби на наших передових позиціях з’являлися нові і нові зразки сучасного озброєння. Але про них першим дізнається ворог на полі бою», — йдеться в повідомленні Синєгубова.

Міністр запевнив, що незабаром українські захисники створять окупантам дуже неприємну ситуацію на фронті.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Міністр оборони України вважає, що Харків мав би стати місцем для трибунами над окупантами.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: