Окупанти знову обстріляли населені пункти Харківщини, четверо поранені, троє людей загинули: поліція документує наслідки ворожої атаки (відео)

17:30  |  10.04.2024
Окупанти знову обстріляли населені пункти Харківщини, четверо поранені, троє людей загинули: поліція документує наслідки ворожої атаки

Фото: hk.npu.gov.ua

В результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед яких 16-річний підліток. Дві жінки та дівчинка 14 років загинула. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

У місті Вовчанськ близько 12:00 ворожий безпілотник скинув вибухівку на автобус. Поранення отримав 54-річний чоловік. Його доставили до лікарні.

Близько 14:00 ворог знову завдав ударів по Вовчанську, попередньо КАБами. В результаті обстрілу пошкоджені будинки та господарчі споруди. Також зафіксовано влучання у будівлю поліклініки. Легкі тілесні ушкодження отримав 56-річний сторож установи.

В результаті обстрілу селища Липці пошкоджено приміщення аптеки та магазину. Сталася пожежа. Поранені 34-річна жінка та 16-річний хлопець. З травмами їх доставили до медичного закладу. Ще дві жінки та дівчина 14 років отримала смертельні травми.

Також росіяни обстріляли селище Мала Данилівка Дергачівської громади. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється.

На місця подій виїхали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: