Окупанти завдали по Харківщині мінометних та артилерійських ударів: поліцейські задокументували наслідки ворожих атак

14:45  |  24.12.2022
Окупанти завдали по Харківщині мінометних та артилерійських ударів: поліцейські задокументували наслідки ворожих атак

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни вели обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп‘янського районів. В результаті атаки військових рф загинув чоловік, його дружина отримала поранення. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

24 грудня близько 08:00 військові країни-агресора здійснили мінометний обстріл села Подоли Куп’янського району. Снаряд влучив на подвір’я домоволодіння.

В результаті ворожої атаки загинув 72-річний місцевий житель. Його 74-річна дружина з осколковим пораненням доставлена до лікарні. Пошкоджень зазнали приватний будинок та господарча споруда.

23 грудня протягом дня мінометним та артилерійським обстрілам неодноразово піддавалося смт Дворічна на Куп’янщині. Вибухами снарядів пошкоджено крамницю, виникло загоряння приватного домоволодіння та господарської прибудови.

Під артобстріл потрапило й місто Куп’янськ. Пошкоджень зазнало приміщення підприємства: ударною хвилею вибило вікна, уламки побили паркан.

З аналогічної зброї армійці рф атакували села у Харківському районі. В селищі Козача Лопань в результаті обстрілу пошкоджено ангари фермерського господарства.

На Чугуївському напрямку ворог неодноразово гатив з артилерії по місту Вовчанську. Обійшлося  без руйнувань та людських жертв.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи й керівництво територіальних відділів поліції. Правоохоронці зафіксували наслідки обстрілів та вилучили речові докази.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: