Окупанти завдали по Харківщині 5 ракетних ударів — Синєгубов (відео)

12:09  |  31.10.2022
Відновлення електропостачання на деокупованих територіях та в районах, де були бойові дії, залишається пріоритетною задачею – Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Окупанти завдали зранку по Харківщині 5 ракетних ударів. Постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Аналізуємо пошкодження критичної інфраструктури у Харкові та Чугуївському районі. Щоб максимально оперативно відновити електропостачання. Крім того, зранку внаслідок обстрілу виникла пожежа в освітній установі в Куп’янському районі. Також без постраждалих», — повідомив голова ХОВА.

Він нагадав, що відсьогодні в місті та області вже розпочалися відключення електроенергії.

«Вживаємо таких заходів, щоб стабілізувати енергосистему. Тому просимо поставитися із розумінням», — розповів Синєгубов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 31 жовтня приблизно о 8:00 ранку ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів. Попередньо, ракетами комплексу С-300, які запустили з бєлгорода. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури.

Харківській міський голова Ігор Терехов повідомив, що ракетний удар по Харкові припав по об’єкту критичної інфраструктури. У місті знеструмлено метро та електротранспорт.

У містах Харківської області виникли перебої з водозабезпеченням унаслідок знеструмлення, спричиненого ракетними ударами рф.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури Харкова та Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідуванні у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: