Окупанти з РСЗВ обстріляли Київський район Харкова — Синєгубов

9:58  |  22.09.2022
Люди стоять до останнього і не хочуть співпрацювати з окупантами - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Вчора близько 21:30 окупанти з РСЗВ обстріляли Київський район Харкова, зруйновано 7 гаражів на території гаражного кооперативу. Сталася пожежа. Ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“На території області від ворожих обстрілів страждали Чугуївський, Ізюмський, Куп’янський та Харківський райони. Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди. В Чугуївському районі внаслідок ракетного удару пошкоджено верхній шлюз Печенізької дамби. Ситуація на об’єкті під контролем, загрози прориву дамби немає”, — зазначив Олег Синєгубов.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі поранені 5 людей, в тому числі 13-річний хлопчик. Його стан медики оцінюють як важкий. В Харківському районі — 1 поранений.

“Неподалік с. Гракове Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт підірвалися на міні 2 співробітників «Харківобленерго» та 1 співробіник ДСНС. На жаль, 1 з них загинув, 2 госпіталізовані з пораненнями. Вкотре закликаю усіх бути максимально обережними – мінна небезпека залишається дуже високою”, — сказав начальник ОВА.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Українські захисники знищують ворога усіма доступними їм способами.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: