Окупанти випустили більш ніж десять ракет по Харкову, постраждали мирні мешканці: поліція оперативно прибула на місця влучання

17:45  |  01.09.2024
Окупанти випустили більш ніж десять ракет по Харкову, постраждали мирні мешканці: поліція оперативно прибула на місця влучання

Фото: hk.npu.gov.ua

Станом на 16:30 у торговельному центрі за медичною допомогою звернувся 21 постраждалий. Серед них троє дітей та два медичних працівники. Біля спорткомплексу травмовано 18 осіб, з них дві дитини. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

1 вересня близько 13:00 військові російської федерації почали обстріл міста Харків. Понад десять ударів було завдано по цивільній інфраструктурі.

Пошкоджені торговельний центр, житлові будинки, спортивний комплекс, транспортні засоби громадян, газопровід та інші об’єкти. Поранені близько 40 харків’ян, серед яких двоє медиків бригади швидкої допомоги та п’ятеро дітей. Трирічний і тримісячний малюки отримали гостру реакцію на стрес. Постраждалим надається допомога.

За даними вибухотехніків, на території спорткомплексу відбулося 6 вибухів: три влучання ракетами ЗРК С-300 та три ракети Іскандер-М. По торговельному центру ворог також завдав ударів ракетами Іскандер-М.

Також зафіксовані два влучання у селищі Есхар Чугуївського району. Ніхто не постраждав.

У місті Люботин внаслідок ракетної атаки осколкові поранення отримали двоє чоловіків та жінка. Руйнувань зазнали цивільне та державне підприємства.

У місті Куп’янськ під час артилерійського обстрілу поранені чоловіки 76 і 74 років. Пошкоджені приватні домоволодіння.

Наразі на місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти. За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: