Окупанти вдарили по залізничній станції на Харківщині — поліція

10:25  |  30.06.2022
Окупанти вдарили по залізничній станції на Харківщині — поліція

Фото: hk.npu.gov.ua

Російські військові продовжують систематичні обстріли міста Харкова та області, тероризуючи мирне населення. Вдень та вночі ворог б’є із реактивних систем залпового вогню, завдає ракетних ударів по житлових районах та цивільних об‘єктах. В результаті злочинних дій окупантів кожного дня гинуть та отримують поранення жителі міста та територіальних громад області. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

29 червня ракетних та артилерійських атак зазнали Основ’янський, Немишлянський та Індустріальний райони Харкова, села області Киціївка, Малинівка, Безлюдівка, станція Одноробівка, місто Золочів.

Внаслідок обстрілів пошкоджені приватні житлові будинки, приміщення залізничної станції, будівля сільради, виробничі та господарчі приміщення підприємства, автомобілі.

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 40 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж. Поліцейські ретельно документують кожний злочин військових країни-агресора проти українського народу.

За адресами здійснюються виїзди та огляди місць подій, збираються первинні матеріали.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: