Окупанти спробували прорвати оборону наших військ на напрямку Козача Лопань – Уди: українські воїни жорстко зустріли загарбників — Генштаб ЗСУ

18:43  |  15.08.2022
Окупанти спробували прорвати оборону наших військ на напрямку Козача Лопань – Уди: українські воїни жорстко зустріли загарбників - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківському напрямку противник, з метою недопущення створення Силами оборони сприятливих умов для переходу у наступ продовжує знищення військових та цивільних обʼєктів з усіх наявних засобів вогневого ураження. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Вогнем танків, ствольної та реактивної артилерії робить це у районах населених пунктів Слобожанське, Пʼятихатки, Ртищівка, Одноробівка, Соснівка, Слатине, Світличне, Шевелівка, Нове, Дементіївка, Питомник, Руська Лозова, Руські Тишки, Коробочкине та Протопопівка.

Окупанти залучили авіацію для ударів біля Верхнього Салтова, Соснівки й Ртищівки.

Ворог спробував прорвати оборону наших військ на напрямку Козача Лопань – Уди. Українські воїни жорстко зустріли загарбників та відкинули назад.

На Слов’янському напрямку ворог концентрованим вогнем артилерії без успіху намагався відтіснити наших захисників в районах Грушувахи, Краснопілля, Асіївки та Мазанівки.

Потім штурмовими діями намагався покращити тактичне положення на напрямку Довгеньке — Мазанівка, успіху не мав, відійшов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: