Окупанти скаржаться на великі втрати під Ізюмом та хочуть додому — СБУ (відео)

16:10  |  11.06.2022
Окупанти скаржаться на великі втрати під Ізюмом та хочуть додому - СБУ (відео)

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Родичі російських окупантів готові навіть викрадати своїх з України, лише б витягти їх з цієї війни. Про це йдеться у перехопленій Службою безпеки України телефонній розмові російського окупанта зі своїм братом.

Солдат-контрактник рашистських військ, який наразі перебуває з окупаційними військами поблизу Ізюма на Харківщині, скаржиться на великі втрати у російській армії та жалкує про неможливість повернутися до росії.

«Много, кто умер… Я не хочу называть цифру. Приеду — все расскажу. Хочется конечно домой вообще уехать. Уже здесь находиться такое себе…Но пока возможности отсюда уехать нету», — каже окупант.

Його брат розмірковує: «Бл..ь, Паша, ну я б тебя вытащил, если б знал бы как… Я даже не знаю, как тебя вытащить… Поехать, тебя спиз…ть — так не пустят них..я…. Вообще я понимаю, что на самом деле спиз…ть солдата — нех..й делать, а вот как перейти границу, явно не пешком, привезти тебя куда-то. Правильно? А потом объяснить как-то как ты съеб.. ся оттуда. Да и пахнет все это семью годами тюрьмы» (прим.: за дезертирство).

Натомість окупант вважає, що за дезертирство притягувати його до відповідальності не буде підстав, якщо він на території росії повернеться до своєї військової частини і продовжуватиме виконувати свої обов’язки за місцем постійної дислокації.

Черговим розчаруванням для окупанта стало те, що навіть діагностована у нього військовими лікарями хронічна хвороба не забезпечує йому хоча б тимчасове звільнення від своїх обов’язків.

«Сказали типа у меня хронический бронхит….Врачей дох..я в госпитале. Я приезжал туда, они меня послушали, дали таблеток, сказали: «Всё, езжай дальше, служи!». Дали таблетки от хронических заболеваний и капли, бл..дь», — скаржиться російський солдат.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: