Окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський і Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області

9:31  |  27.06.2022
Окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський і Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області

Фото: kharkivoda.gov.ua

Вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір’я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає. Про ситуацію в регіоні станом на 27 червня розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще 2 людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін.

У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще 3 цивільних.

“Наші Збройні сили продовжують нищити окупантів на лінії зіткнення. На Харківському напрямку загарбники вели наступ в напрямку Дементіївки та Питомника, зазнали втрат та відійшли. Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги”, — повідомив Олег Синєгубов.

У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. Наші захисники чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: