Окупанти протягом доби завдавали удари із РСЗВ та влучали ракетами по об‘єктах цивільної інфраструктури області — Синєгубов

10:00  |  29.06.2022
Синєгубов доручив головам РВА активізувати роботу з переселенцями

Фото: kharkivoda.gov.ua

У Харкові постраждали Індустріальний, Шевченківський та Слобідський райони. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вдень ворог обстріляв Індустріальний район, 5 осіб госпіталізували. Пошкоджені приватні будинки, господарчі будівлі та складські території.

Окупанти близько 23 години вдарили по Шевченківському району. Унаслідок вибуху в будинку вибило вікна, 1 жінка отримала осколкові поранення та була госпіталізована.

Після 23 години росіяни вдарили ще раз по одному з об’єктів інфраструктури Слобідського району. Виникла пожежа. Постраждалих, попередньо, немає.

По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський, Богодухівський райони.

У Печенігах Чугуївського району пошкоджені котельня, лікарня, дитячий майданчик та житлові будинки. Росіяни з артилерії обстрілювали село Івашки Золочівської громади.

Авіаудар із вертольотів Ка-52 завдали поблизу села Явірське.

Внаслідок обстрілу Циркунів Харківського району 2 людей загинули — чоловіки 29 та 36 років, 1 поранений. Ще 2 поранених у Дергачівській громаді.

Збройні сили України відбили штурм і змусили окупантів відійти в районах Дементіївки, Довгалівки та Залимана. Наші захисники тримають позиції, зокрема і на гарячому Ізюмському напрямку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: