Окупанти протягом доби накрили вогнем міста та села Харківщини і поранили цивільного: поліція задокументувала злочинні дії агресора

11:42  |  12.02.2023
Окупанти протягом доби накрили вогнем міста та села Харківщини і поранили цивільного: поліція задокументувала злочинні дії агресора

Фото: hk.npu.gov.ua

Військові рф продовжують нищити майно та будинки мешканців регіону, завдавати ракетних ударів по інфраструктурі Харкова. Протягом доби окупанти атакували населені пункти на Куп’янському та Чугуївському напрямках. В результаті подій є постраждалий. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

11 лютого близько 23:15 ворог випустив кілька ракет по Харкову. Пошкодження отримало одне з підприємств міста, виникла пожежа. Внаслідок удару поранення отримав 35-річний чоловік.

Упродовж минулої доби росіяни завдали масованих ударів із мінометів та артилерії по прикордонних населених пунктах області.

Найбільше від ворожих обстрілів потерпали мешканці Вовчанська. Противник обстріляв місто ракетами.

Постраждали домівки громадян, господарчі будівлі, магазин та приміщення підприємства. Вибуховою хвилею у домоволодіннях вибило шибки, потрощило фасади, побило дахові покриття.

У селі Подоли Куп’янського району проти мирного населення ворог застосував РСЗВ «Град». Внаслідок обстрілу пошкоджено паркан та дах приватного будинку, господарчі споруди.

Слідчі провели огляди місць подій та зібрали речові докази. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: