Окупанти продовжують обстрілювати Харків та населенні пункти області — Синєгубов

21:34  |  24.05.2022
Окупанти продовжують обстрілювати Харків та населенні пункти області - Синєгубов

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Окупанти продовжують обстрілювати обласний центр та мирне населення області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він нагадав, що цієї ночі по місту Мерефа окупанти завдали удару трьома ракетами. Одна з них була збита силами ПВО. Внаслідок влучання ракет частково зруйнована адмінбудівля підстанції Південної залізниці. Жертв та постраждалих немає.

Зранку окупанти обстріляли Дергачівську громаду. Внаслідок влучання снаряду спалахнув торговельний заклад. На жаль, 69-річна жінка загинула, ще 1 чоловік отримав поранення.

У с. Савинці, Ізюмського району, внаслідок обстрілу росіян поранено 2 людей.

Російські окупанти на Харківщині зосереджені на утриманні зайнятих позицій та готуються поновити наступ. Біля Ізюма сьогодні ворог провів розвідку боєм в районі населеного пункту Пасіка. Наші захисники завдали ворогу втрат і змусили відійти.

«В області тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури, розбираються завали від ворожих обстрілів, населення забезпечуємо продуктами харчування. Зараз кожна громада отримує 20 тонн борошна та 10 тонн цукру», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: