Окупанти продовжують нищити цивільну інфраструктуру на Харківщині: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

9:58  |  01.04.2024
Окупанти продовжують нищити цивільну інфраструктуру на Харківщині: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали ударів по Харкову та населених пунктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

31 березня близько 22:15 росіяни з авіації обстріляли Харків. Внаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки та автомобілі.

Близько 14:00 у селі Московка Куп’янського району в результаті артилерійського обстрілу на відкритій місцевості сталося займання сухої трави.

Місто Вовчанськ росіяни обстріляли касетними боєприпасами. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Близько 16:43 росіяни обстріляли село Вовчанські Хутори. Пошкоджено приватне домоволодіння, гараж та господарчі споруди.

У селі Костянтівка Зміївського району пошкоджені будівлі цивільного підприємства.

Внаслідок ворожого обстрілу близько 22:00 по селу Козача Лопань були пошкоджені адміністративна будівля та приватні автомобілі.

По селу Борова росіяни завдали удар керованими авіабомбами. Пошкоджені багатоквартирні будинки, приватні домоволодіння, будівля лікарні, автомобіль швидкої допомоги, магазин, кафе, приватні автомобілі.

У селищі Баранівка Богодухівського району артилерійським обстрілом пошкоджене приватне домоволодіння.

01 квітня близько 01:20 росіяни з мінометів обстріляли село Липці. Пошкоджена цивільна інфраструктура.

О 01:10 окупанти атакували місто Чугуїв безпілотниками. Дрон влучив у трасу. Пошкоджено дорожнє покриття та лобове скло автомобіля швидкої допомоги, який рухався дорогою.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: