Окупанти обстріляли щонайменше 11 населених пунктів Харківщини — Генштаб ЗСУ

19:11  |  17.12.2022
Окупанти обстріляли щонайменше 11 населених пунктів Харківщини - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли позицій наших військ в районах населених пунктів Гай, Зернове, Яструбине і Кіндратівка Сумської області та Стрілеча, Красне, Стариця, Захарівка, Мілове, Фиголівка, Новомлинськ і Западне на Харківщині. На Куп’янському напрямку обстрілів з танків та всього спектру артилерії зазнали райони Кислівки, Котлярівки й Табаївки Харківської області та Стельмахівки та Невського на Луганщині. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. На Лиманському напрямку намагається відновити втрачене положення. На інших напрямках ворог зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України.

Протягом поточної доби противник завдав 5 ракетних ударів. Під вогонь, зокрема, потрапила цивільна інфраструктура міст Дружківка та Краматорськ Донецької області. Дві ракети типу “Онікс”, запущені з тимчасово окупованого Криму по Одеській області, успішно знищені силами протиповітряної оборони.

Окрім того, окупанти здійснили понад 10 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ на різних напрямках і цивільній інфраструктурі Херсона.

Зберігається загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

15 грудня, в районах населених пунктів Токмак і Пологи, противник втратив понад 100 осіб пораненими й склад боєприпасів. Інформація щодо ліквідованих окупантів уточнюється.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили п’ять районів зосередження особового складу, пункт управління та три склади боєприпасів загарбників.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: