Окупанти не полишають спроб тиснути на оборонні рубежі українських захисників на Куп’янському напрямку — Генштаб ЗСУ

21:42  |  25.05.2024
На Харківському напрямку росіяни 10 разів намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Загальна кількість застосованих КАБів по позиціях українських підрозділів та цивільній інфраструктурі з початку доби нараховує близько 40 одиниць. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Також на цей час загальна кількість ворожих наступальних та штурмових дій вже зросла до 99. Найбільше боєзіткнень фіксується на Куп’янському, Покровському та Курахівському напрямках.

Водночас Сили оборони України вживають всіх необхідних заходів для виснаження наступального потенціалу російських військ, б’ють ворога та нищать його техніку.

На Харківському напрямку російські загарбники продовжують здійснювати штурмові дії. Шість ворожих атак українські воїни успішно відбили, чотири ще тривають.

Окупанти не полишають спроб тиснути на оборонні рубежі українських захисників на Куп’янському напрямку. Безрезультатно намагаються покращити своє тактичне положення в районах М’ясожарівки та Новоєгорівки.

Загалом наростили кількість штурмових дій на цьому напрямку до 14. Половину з них підрозділи Сил оборони успішно відбили, сім ще тривають.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: