Окупанти дистанційно замінували шляхи поблизу Петрівки на Харківщині — Міноборони

15:58  |  13.06.2022
На Харьковщине оккупанты пытаются не допустить продвижения Сил обороны Украины в районе села Веселое

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Окупанти мінують шляхи та проводять розвідку у населених пунктах поблизу Старого Салтова. Про це на брифінгу розповів речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«На Харківському напрямку українські війська ведуть бої проти російських підрозділів зі складу 6-ї армії західного військового округу, берегових військ Балтійського флоту, а також так званого мобілізаційного резерву 1-го армійського корпусу. Противник перейшов до позиційної оборони, маючи за мету не допустити подальшого просування наших військ до державного кордону», — сказав Мотузяник.

За його словами, агресор вів штурмові дії в напрямку Тернова — Ізбицьке, 15 км північніше населеного пункту Старий Салтів, та закріпився на околиці села Ізбицьке.

«Також ворог здійснив дистанційне мінування в районі Петрівки, 20 км східніше Старого Салтова, та вів повітряну розвідку із застосуванням безпілотного літального апарату біля селища Шестакове», — повідомив речник МО.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що окупанти змогли закріпитися на околиці села Ізбицьке на півночі Харківської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: