Окупанти без успіху намагалися просунутися у напрямку Великі Проходи — Питомник на Харківщині — Генштаб ЗСУ

18:21  |  21.07.2022
Окупанти без успіху намагався просунутися у напрямку Великі Проходи - Питомник на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківському напрямку ворог завдав авіаційних ударів поблизу Верхнього Салтова та Ртищівки. Здійснив артилерійські обстріли в районах Харкова, Питомника, Руської Лозової, Рубіжного, Черкаських Тишків, Прудянки, Чугуєва, Удів, Коробочкиного, Залимана та Малинівки. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Штурмовими діями окупанти без успіху намагався просунутися у напрямку Великі Проходи — Питомник. Також ворог провів повітряну розвідку безпілотним літальним апаратом біля Слатиного, Рубіжного, Замулівки та Дементіївки.

На Слов’янському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Долина, Богородичне, Гусарівка, Велика Комишуваха, Норцівка, Вірнопілля. Провів повітряну розвідку неподалік Дмитрівки та Вірнопілля.

Повідомляється, що у примусово мобілізованих, яких звозять для поповнення втрат з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, вилучають особисті документи. Це свідчить про повну безправність цього контингенту та, нібито, має зупинити дезертирство.

Також це не дозволить ідентифікувати згаданих осіб у разі загибелі, що відкриває шлях для різних фінансових махінацій на користь командного складу збройних сил російської федерації.

Українські воїни тримають оборону та продовжують методично завдавати втрат російським окупантам.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: