Окупант укривався вдома у місцевого жителя на Харківщині (відео)

15:20  |  23.05.2022
Окупант укривався вдома у місцевого жителя на Харківщині

Російський військовослужбовець укривався вдома у місцевого жителя в Шестакове на Харківщині. Як стверджує затриманий військовий рф — він народився у місті Кривий Ріг, де й зараз проживають його родичі. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

«Переїхав у Крим, який був анексований. Став громадянином рф, у армії служив наводчиком танку», — повідомляє Болвінов.

За його словами, коли окупанти колонною з 5 танків заїхали на територію України, цей молодий чоловік вирішив не брати участь у «військовій операції», втік з танку й укрився у місцевого жителя в селищі Шестаково. За його словами, планував після війни поїхати до своєї сім’ї в Україні.

Місцевий мешканець, за його ствердженням, просто допоміг цьому окупанту. Він покривав його в себе дома понад місяць, вдаючи його за сина. Знайдений був поліцейськими роти «Схід».

«Чому він одразу після деокупації не видав його, які ще дії вчиняв місцевий мешканець надаючи допомогу державі-агресору рф — буде з’ясовано в ході слідства за ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору). Обох затримано», — повідомив Болвінов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: