Оккупанты днем обстреляли Харьков — Синегубов

20:39  |  22.05.2022

Оккупанты днем ​​22 мая обстреляли Киевский район Харькова. Наиболее активные боевые действия продолжаются на севере и северо-восточном направлении области. Об этом в эфире национального телемарафона заявил глава Харьковской ОВА Олег Синегубов.

«Кілька тижнів ми вже фіксуємо відносну тишу, але тиша відносна, більше вона оманлива. Сьогодні вдень знову був обстріляний Київський район міста Харкова. Ворог ще б’є з реактивних систем залпового вогню «Смерч» та «Ураган» і, на жаль, воно долітає до будь-якого району міста Харкова», — сказал Синегубов.

По его словам, на сегодняшний день активные боевые действия ведутся на севере и на северо-восточном направлении области.

«Наше завдання — звільнити наші території, відсунути якомога далі ворога, після того відновити критичну інфраструктуру, налагодити життя і поряд із цим думати, як ми будемо укріплювати наші кордони. Це будівництво фортифікаційних споруд тощо. Це новий етап «Великого будівництва» у сфері оборони має бути тут. У нас лінія кордону 315 км із Російською Федерацією, це досить велика територія і ми маємо її повністю укріпити, і бути готовими до нових етапів військової агресії», — сказал глава ОВА.

Начальник группы пиротехнических и специальных водолазных работ ГСЧС Игорь Овчарук уточнил, что 22 мая рашисты обстреляли Северную Салтовку и Большую Даниловку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: