Офлайн-навчання відновили в 12 закладах освіти Красноградського району

11:12  |  10.09.2024
Офлайн-навчання відновили в 12 закладах освіти Красноградського району

Фото: kharkivoda.gov.ua

Рішенням ради оборони області Красноградський район було вилучено із зони активних або можливих бойових дій. Це дало змогу розпочати офлайн-навчання в освітніх закладах з наявними укриттями, які відповідають вимогам ДБН. Тож у 10 школах майже 4000 учнів повернулися за парти, і 2 заклади дошкільної освіти розпочали заняття з дітьми. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Діти можуть розпочати офлайн-навчання лише за згодою батьків. Відтак 58% дітей району вже розпочали очне навчання, заяви від батьків продовжують надходити. Дякую педагогічним колективам Красноградщини, що попри постійну загрозу обстрілів надаєте нашим дітям якісні знання. А також районній адміністрації за облаштування укриттів та створення навіть «під землею» комфортних умов для навчання», — зазначив Олег Синєгубов.

Освітяни розповідають, що також сумували за офлайн-навчанням, адже дистанційна освіта продовжується ще з пандемії COVID-19.

«Я можу підійти до кожної дитини, допомогти записати правильно, як потрібно тримати ручку, як потрібно сидіти за робочим столом. Так як вчитель – це ніхто не пояснить. І ми дуже раді, що повернулися, сіли за парти», — розповідає вчителька початкових класів одного з навчальних закладів Красноградського району Вікторія Піддубна.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: