Один загиблий та четверо постраждалих: прокурори фіксують наслідки ворожих атак по Харківщині

9:16  |  03.07.2024
Один загиблий та четверо постраждалих: прокурори фіксують наслідки ворожих атак по Харківщині

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Ізюмської та Дергачівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 3 липня близько 4:40 росіяни завдали авіаудари по центральній частині селища Борова Ізюмського району. Пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: понад 10 житлових будинків, господарчі споруди, магазини та адміністративну будівлю.

Загинув 48-річний чоловік: його тіло дістали з-під завалів будинку. 75-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес, у чоловіка 50 років — поранення.

Також сьогодні орієнтовно о 2:05 росіяни завдали ракетні удари по селу Руська Лозова Дергачівської ТГ. Отримали поранення 65-річна жінка та 80-річний чоловік. Пошкоджено щонайменше 10 приватних домоволодінь. За попередніми даними, окупанти вдарили по населеному пункту двома ракетами типу С-400.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: