Один загиблий та 18 поранених, серед яких 3-місячна дитина: прокурори працюють на місцях ворожих ударів по житлових масивах Харкова

17:59  |  27.03.2024
н загиблий та 18 поранених, серед яких 3-місячна дитина: прокурори працюють на місцях ворожих ударів по житлових масивах Харкова

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 27 березня приблизно о 15:50 росіяни обстріляли житлові квартали у Шевченківському районі Харкова.

Станом на зараз відомо про одного загиблого чоловіка. 18 осіб поранено, серед яких четверо дітей від трьох місяців до тринадцяти років.

Пошкоджено низку багатоповерхівок, медичні установи, автомобілі, школа, дитячий садок та інші обʼєкти цивільної інфраструктури.

За попередніми даними, ворог вдарив двома УМПБ Д-30 (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см). Це перший випадок, коли росіяни вдарили таким видом боєприпасу по місту. Боєприпаси випустили з літака.

Інформація буде оновлюватись.

Прокурори, поліцейські та профільні служби працюють на місцях чергового російського терору проти мирного населення Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: