Обійняв посаду в окупаційній адміністрації та модерував поширення роспропаганди через гучномовці: підозрюється мешканець Балаклії

22:10  |  09.12.2022
Обійняв посаду в окупаційній адміністрації та модерував поширення роспропаганди через гучномовці: підозрюється мешканець Балаклії

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомлено про підозру 43-річному чоловіку за фактом організації та здійснення інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором та його окупаційною адміністрацією (ч. 6 ст. 111-1 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець Балаклії під час окупації міста обійняв посаду «помічника начальника управління» у так званій «тимчасовій цивільній адміністрації».

Окрім своїх псевдообов‘язків, колаборант активно провадив інформаційну діяльність з окупаційною адміністрацією, спрямовану на підтримку держави-агресора.

Так, він модерував процес підключення гучномовців на території міста, через які транслювалась російська пропаганда та радіо «ЖИЗНЬ».

Досудове розслідування проводить СВ ВП №1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: