Новорічна ніч на Харківщині минула відносно спокійно: рушень комендантської години та використання піротехнічних засобів не було — Синєгубов (відео)

12:48  |  02.01.2023
Новорічна ніч на Харківщині минула відносно спокійно: рушень комендантської години та використання піротехнічних засобів не було - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Новорічна ніч минула відносно спокійно. Ударів по Харкову зафіксовано не було. Порушень комендантської години та використання піротехнічних засобів також не було. Про це голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

«Дякую мешканцям Харківщини, які свідомо поставилися до необхідних обмежень. Ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти області. В новорічну ніч поранення отримали 3 особи», – зазначив очільник області.

Минулої доби в Куп’янську 77-річна жінка отримала легкі тілесні ушкодження та не потребувала госпіталізації. У м. Барвінкове поранення отримав 32-річний чоловік. Госпіталізований в середньому стані.

«Після останніх обстрілів в Харкові повністю відновлене теплопостачання. Ситуація з електропостачанням стабільна. В перші 2 дні нового року в області не застосовувалися планові відключення. В новому році будемо далі підвищувати нашу обороноздатність та відновлювати пошкоджену ворогом критичну інфраструктуру та житловий фонд», – сказав Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: