«Ніякої честі»: військові прокоментували удар окупантів по Первомайському під час прощання із загиблим (відео)

19:25  |  04.07.2023
"Ніякої честі": військові прокоментували удар окупантів по Первомайському під час прощання із загиблим

Фото: mediaport.ua

Удар російських окупантів по Первомайському вдень 4 липня стався поблизу місця прощання з полеглим у боях на Донеччині воїном 3 ОШБр Олегом Фадєєнком. Про це повідомив один з командирів спецпідрозділу ГУР МО «Кракен» Сергій Величко в Instagram.

«Росіяни, говорите про вашу честь, про ваші моральні цінності — ми вже давно забули, бо їх немає. Але коли ви стріляєте по точці прощання із загиблим бійцем, який з честю відстоював українські землі — це не те що нікчемно… Вам нема прощення, за нами — тільки помста, помста за всіх загиблих», — сказав Величко.

Обстріл Первомайського та прощання із загиблим військовослужбовцем пов’язав також начальник штабу спецпідрозділу «Кракен» Костянтин Немічев.

«Нічого нового. Ніякої честі. Замість того щоб, воювати з військовими, вони продовжують бити по цивільному населенню. Влучання було в будинок неподалік від місця проведення заходу. Проте, те що це був цілеспрямований удар по людях, які прийшли попрощатися з Олегом, сумнівів нема, адже за весь час війни це третє влучання по місту», — написав він.

Один з командирів 3 ОШБр Максим Жорін написав, що лише росіяни можуть стріляти по людях, які прийшли попрощатись з українським героєм.

«В результаті постраждало кілька десятків мешканців міста, в тому числі й маленькі діти. Малиш був дуже достойним, надзвичайно мотивованим та сильним воїном. Навіть після загибелі вороги не можуть заспокоїтись», — написав Жорін.

Як зазначив Сергій Величко, жодна людина, яка прийшла попрощатися із загиблим Олегом Фадєєнком, не зазнала поранень.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у місті Первомайський Харківської області 4 липня пролунав вибух, після якого сталася пожежа, було пошкоджено автомобілі та житлові будинки. Наразі відомо про 43 поранених, з них — 12 дітей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: