Німецькі журналісти ознайомилися з роботою тепловиків на Північній Салтівці

16:58  |  09.12.2022
Німецькі журналісти ознайомилися з роботою тепловиків на Північній Салтівці

Фото: city.kharkov.ua

Кореспондент німецького видання «Bild» Бьорн Стітцель відвідав Північну Салтівку та ознайомився з роботою КП «Харківські теплові мережі». Про це повідомили в Харківській міській раді.

Знімальна група найбільшої німецької щоденної ілюстрованої газети-таблоїда побувала біля розбитих будинків на вул. Дружби Народів і відвідала котельню «Північ-2», яка забезпечує теплом та гарячою водою понад сто будинків.

Екскурсію для німецької знімальної групи провів заступник технічного директора КП «ХТМ» Олексій Лука. Він зазначив, що на підприємстві очікували на повернення харків’ян, тому за можливості готували котельні до роботи.

«Опалювальний сезон у місті за півтора місяці розпочався вчетверте. Такого немає ніде у світі», — зазначили у ХТМ.

Бьорн Стітцель повідомив, що вперше приїжджав на Північну Салтівку у квітні й не думав, що туди повертатимуться місцеві жителі. Він наголосив, що вражений роботою служб та тим, як харків’яни долають труднощі.

«Люди тут працюють, навіть ризикуючи потрапити під обстріл, і це дуже вражає. Я не впевнений, як німецька влада впоралася б з такими труднощами. На щастя, вони з таким не стикалися, але сподіваюся, що зі свого боку зроблять усе, щоб ця війна якнайшвидше закінчилася», — поділився враженнями німецький кореспондент.

У ХТМ зазначили, що відновлюють подачу гарячої води на Північній Салтівці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: