Німеччина долучиться до відновлення одного з корпусів Каразінського університету

11:19  |  19.01.2024
Німеччина долучиться до відновлення одного з корпусів Каразінського університету

Фото: Вікторія Якименко

Внаслідок ударів російських окупантів по середмістю обласного центру наприкінці грудня і на початку січня пошкоджено Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Вибуховою хвилею вибило більш як 500 вікон навчального закладу.

Про це йшлося під час зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова та Надзвичайного і Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіна Єґера.

«За підтримки Мартіна Єґера та посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні, пошкоджені рами замінять на нові. Незабаром роботи мають розпочатися. Перші вікна планують встановити замість вибитих на факультеті іноземних мов. Щиро вдячний за підтримку Харківщини та допомогу в усуненні наслідків ворожих ударів. Продовжуємо працювати на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», — зазначив Євген Іванов.

Крім того, посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні продовжуватиме допомагати Харківщині у зміцненні обороноздатності задля захисту цивільного населення, прав та свобод.

«Для мене Харківщина – форпост, який захищає демократичний світ Європи. Ми продовжуватимемо надавати всебічну допомогу регіону. Саме про це ми говорили під час зустрічі з Міністром оборони України Рустемом Умеровим», — зазначив Мартін Єґер.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: