Невестка Кернеса попала в скандал из-за украинофобского анекдота

19:35  |  18.10.2021
Невестка Кернеса попала в скандал из-за украинофобского анекдота

Невестка бывшего Харьковского городского головы Геннадия Кернеса Юлия Привалова оказалась в центре скандала из-за украинофобского анекдота. Юлия опубликовала фото из Москвы и в комментариях под ним написала анекдот. Об этом в социальных сетях сообщил блогер Сергей Стерненко.

«Це Юля Прівалова. Невістка Кернеса, сестра нардепа з «Слуги народу» Козака та донька мера міста Сокиряни. Вона ненавидить Україну та любить окупантів. Виклала фото з Москви із українофобським «анекдотом», — написал Стерненко.

Стерненко опубликовал скриншот страницы Instagram, где под фотографией Приваловой и ее мужа, сына Кернеса Даниила Привалова на фоне Красной площади в Москве один из пользователей Instagram написал, что они «сепары».

В ответ Привалова написала: «Встречаются как то два бандеровца, один другому говорит: -А я москалям гадость сделал! -Какую? -А я им на Красной площади на*рал! -И шо они тебе ничего не сделали? -Так я по тихому, в штаны».

По словам Стерненко, Привалова является владелицей ТМ «Yaro».

«А ще Юля є власницею ТМ Yaro, під якою продають різну веганську їжу. Печиво у Юлі купує та перепродає Сільпо та Ідеаліст, наприклад. І багато інших компаній/закладів. Закликаю їх відмовитись від співпраці з Пріваловою, якщо вони цінують свою репутацію та поважають Україну», — написал блогер.

Комментируя сложившеюся ситуацию, в «Yaro» заявили, что они хотят быть честными и извиниться перед теми, чьи чувства были оскорблены.

«Але також хочемо зауважити, що уявлення про антипатріотичність компанії YARO є абсолютно помилковим. Ми бажаємо Україні найквітучішого процвітання та сподіваємося й надалі робити свій посильний внесок у її розвиток», — говорится в сообщении.

 

View this post on Instagram

 

Допис, поширений YARO (@yaro.ua)


Позже Сергей Стерненко сообщил, что интернет-магазин «Rozetka»снял с продажи всю продукцию ТМ «Yaro».

«Ще учора Rozetka продавала 56 найменувань Yaro, і в наявності були вони майже усі, та сьогодні протягом дня більшість товарів було видалено, а на всіх 20, які ще показує у пошуку стоїть позначка «відсутній у продажу». Це єдине правильне рішення, яке може бути в такій ситуації. Тим паче що Юлія не вибачилась за свої слова та вчинок, а тільки виклала відписку у стилі «ви самі дурні». Дуже радий, що у Rozetka є правильна позиція та і надалі купуватиму у неї товари. А от Сільпо, Glovo, Алло та ряд інших компаній поки що мовчать.
Сподіваюсь, від них також буде реакція. Прошу питати на їхніх сторінках про співпрацю із українофобкою Юлією Пріваловою», — написал Стерненко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: