«Нехай готуються»: ексначальник СБУ Харківщини звернувся з зали суду до Синєгубова та Терехова

19:50  |  31.07.2023
«Нехай готуються»: ексначальник СБУ Харківщини звернувся з зали суду до Синєгубова та Терехова

Фото: gwaramedia.com

У Шевченківському районному суді міста Києва відбулося засідання щодо обвинувачення ексначальника СБУ Харківщини Романа Дудіна. Про це повідомляє «Ґвара Медіа».

Під час засідання на питання журналіста, що б він сказав голові Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову та міському голові Ігорю Терехову, Дудін відповів, щоб управлінці готувалися.

«Я передам їм тільки одне: «В тюрмі також люди живуть, але хай вони готуються». Їх там дуже чекають. Всі чудово розуміють, хто такий Синєгубов і Терехов», – заявив Роман Дудін.

На сьогоднішньому засіданні сторона захисту просила замінити Дудіну тримання під вартою на домашній арешт, але суд залишив обвинувачуваного під вартою до 29 вересня.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що  до суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього керівника Управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна. Його обвинувачують у державній зраді та вчиненні кримінальних правопорушень проти встановленого порядку несення військової служби.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: